"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital jagatakse lastele 1500 helkurit (0)
25. oktoober 2019
Pirita LOV

Koostöös lastevanemate ja noorsoopolitseiga jagab Pirita Linnaosa Valitsus Pirita koolide ja lasteaedade lastele järgmisel nädalal 1500 helkurit.

“Tunnen tõsist muret, et meil on lapsi ja noori, kes ikka veel helkurit ei kanna. Sellest tuli ka mõte tellida helkurid ja jagada need lastele, et sellele tähelepanu juhtida,” selgitas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. “Samal ajal käis turvalise koolitee idee välja ka Merivälja kooli vanematekogu liiklusturvalisuse töörühm. Üheskoos jagame helkureid ja selgitame, mida saab iga laps ise teha selleks, et autojuhile nähtav olla,” lisas Liinat.

Peale vaheaega, kohe esimese koolipäeva hommikul, 28. oktoobril kell 7.30–9.00 jagavad lapsevanemad, linnaosa valitsuse töötajad ja noorsoopolitsei helkureid Merivälja kooli väravas.

“Kindlasti palume, et räägiksite oma lastega, et nad pimedal ajal kannaksid alati helkurit ning ei kannaks kooliteel kõrvaklappe ega kapuutsi.  Jalg- või tõukeratastega sõites tuleb pähe panna kiiver. Mobiiltelefoni kasutamine ei ole kõndides ega rattaga sõites  ohutu, sest tähelepanu on hajutatud,” pani Merivälja kooli vanematekogu liige Lembe Levo lapsevanematele südamele.

“Teisipäeva hommikul kell 7.30–9.00 jagame helkureid Pirita majandusgümnaasiumi õpilastele ning nädala jooksul ka Pirita linnaosa lasteaedade lastele,” ütles Liinat.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.