"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raudteeremondid toovad muudatusi rongide sõiduplaanidesse (0)
27. oktoober 2019
Scanpix

Seoses raudtee remonttöödega on alates pühapäevast muudatusi Keila-, Paldiski-, Riisipere- ja Kloogaranna-suunaliste rongide sõiduplaanis.

Läänesuuna remonttööde edenemise tõttu on pühapäevast muudatusi mitmete reiside väljumisaegades. “Kõige tähelepanelikum tuleb olla Riisipere suunal liikudes, kus lisaks muutuvale sõiduplaanile tuleb üksikutel reisidel Vasalemma ja Riisipere vahel kasutada ka asendusbussi,” ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. “Alates pühapäevast saame taas sõita ka Kloogaranda, ent mõnel juhul kasutame Klooga-Kloogaranna lõigul endiselt ka bussi.”

Edelasuunal remonttööd lõpetatakse ning alates pühapäevast teenindatakse Rapla-, Türi- ja Viljandi suunal reisijaid tavapärase sõidugraafiku alusel. Asendusbusse käigus ei ole.

Üleminek talveajale muudab rahvusvaheliste reisirongide sõidugraafikut, see aga omakorda põhjustab muudatusi Narva ja Aegviidu reiside väljumisaegades. “Suurimad muudatused on Narva liinil, kus hommikune Tallinna-Narva rong ning päevane Narva-Tallinna ekspressrong hakkavad väljuma tunni võrra hiljem, ning väiksemaid muudatusi on ka Aegviidu ja Koidula liinidel,” ütles Kongo.

Täpsem info sõiduplaanimuudatuse kohta on leitav Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 6 160 245.

Seoses sõiduplaanide korrigeerimisega muutuvad ka osade reiside väljumisteed nii Balti jaamas kui ka Tartu jaamas.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2018. aastal tehti Elroni rongidega üle 7,6 miljoni sõidu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.