"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna loomade varjupaiga juhataja Relika Lind: loom soovib armastada ja olla armastatud (0)
28. oktoober 2019
Albert Truuväärt

Võttes looma varjupaigast, teate, et olete ühe hinge õnnelikumaks teinud, sest nüüd on tal kodu!

Kui soovite lemmiklooma, vaadake alati varjupaikade lehekülgi. Nagu inimene, nii soovib ka loom armastada ja olla armastatud. Võttes looma varjupaigast, teate, et olete ühe hinge õnnelikumaks teinud, sest nüüd on tal kodu! Me aitame varjupaigas loomi mitte ainult neile kodusid otsides, vaid pakume ka arstiabi. Mõni päev tagasi saabus meile näiteks tõsiselt viga saanud käpaga kass. Käppa me kahjuks päästa ei suutnud, kuid ka kolme käpaga suudab loom elada täisväärtuslikku elu. Kohe kui haav on paranenud, hakkame kassile uut kodu otsima. Olen tähele pannud, et Tallinnas on rohkem vabatahtlikke ja tundub, et inimesed on siin heategudele rohkem avatud, kuid meil käib ka palju välismaalasi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.