"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Algab Merimetsa terviseraja korrastamine (0)
29. oktoober 2019
Scanpix

Esmaspäeval, 4. novembril alustatakse Merimetsa terviseraja korrastamise I etapi töödega.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel koostati 2019. aastal Merimetsa terviseradade korrastamise põhiprojekt, mille kohaselt on projekteeritud 3 m laiune multšist kattega terviserada. Terviserada on kavandatud kulgema valdavalt olemasolevate radade asukohas, kuid rajatav uus rada on olemasolevast laiem. Selleks, et säilitada võimalikult palju puid tuli rada panna puude vahele looklema. Kavandatud terviseradade kogupikkus on 2555 m.

Terviserada hakkab katma graniitsõelmetega segatud koorepuru. Terviseraja Kolde pst poolsesse serva rajatakse üheksast seadmest koosnev välijõusaal, mis sobib erinevateks treeninguteks: vormis püsimiseks, jõutreeninguks, südametreeninguks, kaalukaotuseks, samuti eakatele inimestele. Seadmed paigaldatakse ringikujuliselt ning moodustavad ühtse jõusaali.

Watercom OÜ alustab Merimetsa terviseraja korrastamise I etapi töödega 4. novembril. I etapi tööde mahus ehitatakse muldkeha, ehitatakse 930 m2 koorepurust ja graniitsõelmetest jalgtee, paigaldatakse valgustus ning neli pinki, prügikast, kuus jalgrattahoidjat ning üheksa vahendi ja kummialusega spordivahendite ring. I etapi tööd lõpetatakse detsember 2019. Tööde maksumus 72 000 eurot. 2020. aasta ehitusperioodil on kavas teostada ülejäänud terviseraja ehitustööd.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.