"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Doris Kareva kohtub lugejatega (0)
04. november 2019
Scanpix

Esmaspäeval, 11. novembril kell 18 kohtub lugejatega Tallinna Keskraamatukogu rõdusaalis (Estonia pst 8) luuletaja ja tõlkija Doris Kareva.

Kohtumisel vestleb kirjanik oma elust ja loomingust. 

Doris Kareva on eesti luuletaja, tõlkija ja toimetaja, kes on välja andnud mitmeid tuntuid luuleraamatuid. Ta on ka koostanud ja tõlkinud erinevaid luulekogusid ning antoloogiaid, näiteks Emily Dickinsoni “Kiri maailmale” ja “Rogha Danta”, milles on luulet seitsmelt iiri luuletajalt.

Peale luule on Kareva tõlkinud ka esseid ja näidendeid (sh Ahmatovilt, Beckettilt ja Kahlil Gibranilt). Viimati ilmus temalt luulekogumik “Eesti tunne”, kuhu Kareva koondas üle 400 luuletuse ja lauluteksti, mis peegeldavad Eesti ajaloo erinevaid järke. Ka Tallinna Keskraamatukogu selle hooaja “Raamatuga kevadesse” lugemisprogrammis on üheks valikuks tema koostatud luulekogu “Aastaajad eesti luules”.

“Kella kuuene külaline” on ürituste sari, mis toob alates 2006. aastast Tallinna Keskraamatukokku erinevaid loomingulisi inimesi vestlema kirjandusest, elust ja tegemistest. Kohtumisõhtul osalemine on tasuta. Olete oodatud!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.