"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Peaminister võõrustas spordisangareid (0)
08. november 2019
Stenbocki maja

"Kaks medalit ühtedelt kergejõustiku maailmameistrivõistlustelt on haruldane saavutus Eestile. Meie spordikangelased väärivad sügavat kummardust nii ajalooliste tulemuste kui ka positiivsete emotsioonide eest, mis ühendasid inimesi ja tervet rahvast," kirjutas sotsiaalmeedias peaminister Jüri Ratas, kes sel nädalal võttis Stenbocki majas vastu kergejõustiklasi Magnus Kirti, Maicel Uibot ja Shaunae Miller-Uibot.

“Hoiame pöialt, et ettevalmistused järgmise aasta suurvõistlusteks ning olümpiaks tagaksid taaskord häid uudiseid,” kirjutas Ratas. “Aitäh seniste positiivsete emotsioonide eest ja edu eelseisvatel võistlustel, Magnus KirtMaicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo. Kaks medalit ühtedelt kergejõustiku maailmameistrivõistlustelt on haruldane saavutus Eestile. Meie spordikangelased väärivad sügavat kummardust nii ajalooliste tulemuste kui ka positiivsete emotsioonide eest, mis ühendasid inimesi ja tervet rahvast. Hoiame pöialt, et ettevalmistused järgmise aasta suurvõistlusteks ning olümpiaks tagaksid taaskord häid uudiseid.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.