“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Meditsiinitudengid kutsuvad kõiki kontrollima oma veresuhkru taset (0)
09. november 2019
pixabay

Rahvusvahelise diabeedipäeva tähistamiseks korraldab Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) 9. novembril üle-eestilise ürituse: Diabeedipäev 2019.

Diabeedipäev on EAÜSi traditsiooniline sügisene terviseteadlikkust tõstev projekt, kus arsti- ja õendustudengid mõõdavad kõigil soovijatel tasuta veresuhkru taset. Mõõtmised toimuvad erinevate Eesti linnade kaubanduskeskustes elava järjekorra alusel kell 11-17.

Kokku saab veresuhkrut lasta mõõta 8 linnas ja 11 kaubanduskeskuses:

Tallinnas: Ülemiste keskus, Mustamäe keskus, Rocca al Mare keskus; Tartus: Lõunakeskus, Kvartal; Rakveres: Põhjakeskus; Pärnus: Port Artur 2; Kärdlas: Linnumäe Selver; Kuressaares: Auriga keskus; Viljandis: Viljandi Centrum; Narvas: Astri keskus

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.