"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Karilaid: Kaja on närvid kaotanud ja lahmib juba täitsa suvaliselt (0)
13. november 2019
Albert Truuväärt

"Kaja on närvid kaotanud ja lahmib juba täitsa suvaliselt. Kuidas saab Mart Järviku isikust sõltuda Kallase täiesti ebaadekvaatne hinnang peaministri kohta," kirjutas sotsiaalmeedias Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid, kes kommenteeris Reformierakonna esimehe Kaja Kallase sõnavõttu peaminister Jüri Ratase kohta.

“Tundub, et poliitiline liivakell jookseb – kui sel aastal Reformierakond võimule ei saa, siis järgmine aasta näeme juba uut Reformierakonna esimeest või selle erakonna lagunemist. Ka Keskerakond on õilmitsenud kõrgete reitingute najal, aga sellest üksi jääb väheks,” kirjutas Karilaid. 

Ratas süüdistas eile õhtul Reformierakonna esimeest Kaja Kallast rängas isiklikus rünnakus ja nõudis avalikku vabandust. 

“Olen Eesti Vabariigi peaministrina Eesti heaks töötanud ligi kolm aastat kahe erineva valitsuse juhina. Täna süüdistab opositsiooniliider Kaja Kallas mind sisuliselt riigireetmise valmiduses. See on tõeliselt ränk isiklik rünnak, mis vajab selgeid tõendeid või avalikku vabandust,” kirjutas Ratas Facebookis. 

Kallas ütles varem ERR-ile: “Vaadates kõike seda, mida ta peaministrina on korda saatnud, siis Jüri Ratas peaministrina müüks Eesti maha esimesel võimalusel, kui ta saaks jätkata peaministrina ja ma arvan, et see ei ole Eesti huvides.”

Riigikogu saalis läks infotunnis kolmapäeva pärastlõunal teravaks sõnavahetuseks. Peaminister Jüri Rataselt küsiti nii maaeluminister Mart Järviku kohta, siseminister Mart Helme kriitika kohta prokuratuuri kallutatuse osas kui ka valitsuses toimuva kohta üldisemalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.