"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maardus hukkus autolt löögi saanud jalakäija (0)
15. november 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Esialgsetel andmetel ületas jalakäija sõiduteed ega veendunud seda tehes oma ohutuses. Sõiduautot Audi juhtinud 79-aastane mees oli kaine ning omas vastavat juhtimisõigust.

Täna pärastlõunal hukkus Maardus sõiduautolt löögi saanud jalakäija, vahendas BNS Põhja prefektuuri. 

Täna kell 13.15 sai Maardus autolt löögi 66-aastane mees, kes hukkus sündmuskohal. Esialgsetel andmetel ületas jalakäija sõiduteed ega veendunud seda tehes oma ohutuses. Sõiduautot Audi juhtinud 79-aastane mees oli kaine ning omas vastavat juhtimisõigust.

Ida-Harju politseijaoskonna välijuht Madis Allak tuletab kõigile jalakäijatele meelde, et võimalusel tuleb sõiduteed ületada ainult selleks ettenähtud kohas. “Kui vastava kohani on rohkem kui 100 meetrit, tohib sõiduteed ületada ainult siis, kui see on mõlemast suunast hästi näha ja sellega ei tekitata liiklusohtlikku olukorda,” sõnas Allak.

Liiklusõnnetuse asjaolud ja põhjused selgitab välja kriminaalmenetlus.

Tänavu on liikluses hukkunud 12 ja vigastada saanud 272 jalakäijat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.