"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
"Rohelise raamatukogu" töötoad kutsuvad vähem tarbima (0)
19. november 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Töötubade eesmärgiks on näidata, et esemetel võib olla oodatust pikem või täiesti uus elu. Taaskasutust ja juba olemasolevaid asju väärtustades raiskame vähem, säästame loodust ning vähendame oma ökoloogilist jalajälge. 

Tallinna Keskraamatukogu teenindusosakondades ja haruraamatukogudes toimuvad 16.11‒29.11.2019 tasuta “Rohelise raamatukogu” töötoad, kus osalejatele õpetatakse oma asju parandama, ümber tegema ja taaskasutama. 

Kuna 29. novembril on ka traditsiooniline must reede, siis soovitame uute asjade soetamise asemel osaleda raamatukogu töötubades.

Rohelise raamatukogu ürituste kava leiab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt

Töötoad toimuvad rahvusvahelise koostööprojekti “Minu roheline identiteet” (“My Green Identity”) raames, mida toetab Nordplus. Lisaks keskraamatukogule osalevad projektis paljud teised Põhja- ja Baltimaade raamatukogud ning mittetulundusühingud. Projektiga saab lähemalt tutvuda veebilehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.