"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Tammetõru lapsed kinkis loomaaia asukatele vahvaid mänguasju (0)
23. november 2019
Inari Leiman

Suure sinise palliga sai juba samal päeval mürada jääkaru Aron. Toidupallide ja -jonnipunnidega pusisid pesukarud, ninakarud, surikaat ja pruun-harjasvöölased. Nina- ja pesukarud püüdsid toidupallist maapähkleid ja rosinaid, surikaat ja vöölased aga külmutatud prussakaid ja jahuusse.

Loomaaialoomadele tublisti kõrvitsaid kasvatanud ja saatnud Tallinna Tammetõru lasteaia lapsed tulid esmaspäeval loomaaeda kaasas vahvad kingitused: erinevas suuruses pallid, toidupallid ja toidujonnipunnid. Kingitused osteti lasteaias läbi viidud heategevusliku leivamüügi laadalt saadud raha eest.

Punaseid palle said veeretada aasia emalõvi Tori ja Aafrika päritolu jõesead.

Tammetõru lasteaia Tõrukeste rühma lapsed koos vanematega aga hakkasid kihnu maalamba vaderiks.

Alates kesknädalast on laste loomaaias tunda tugevat sikulõhna: väikest kasvu, aga hakkaja kameruni kääbuskitse sikk Mars saabus sõraliste majast siinsesse kitsekarja pulmi pidama. Tema kitsekesteks valiti välja Furia ja Moonirull.

Must-toonekured viidi saabuva jaheduse eest varjule talvemajja. Troopikamaja otsaseina kattev luuderohi aga külma ei karda ja õitseb jätkuvalt.

Troopikamaja lähistel märgati talvevarusid kogumas kaht oravat. Loomaaias vabalt elava mägrapere öiseid toimetusi saab jälgida looduskaamera vahendusel siit

Terve nädala väisasid laste loomaaeda töövarjud Kohilast, Raplast ja Saaremaalt. Teisipäeval külastasid loomaaeda ja tutvusid ka keskkonnahariduskeskuse tööga Veterinaar- ja toidulaboratooriumi töötajad Tartust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.