"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
President Kersti Kaljulaid kohtub paavst Franciscusega (0)
28. november 2019
Scanpix

Katoliku kiriku pea paavst Franciscus külastas Eestit mullu sügisel, mille käigus edastas Eesti riigipeale ka küllakutse. Lisaks paavstile kohtub Kaljulaid ka Vatikani välisministri peapiiskop Paul Gallagheriga.

Kaljulaid on täna ametlikul visiidil Vatikanis, kus kohtub Tema Pühaduse paavst Franciscusega, vahendas BNS.

Katoliku kiriku pea paavst Franciscus külastas Eestit mullu sügisel, mille käigus edastas Eesti riigipeale ka küllakutse. Lisaks paavstile kohtub president Kaljulaid ka Vatikani välisministri peapiiskop Paul Gallagheriga.

Sellele järgneb töövisiit Itaaliasse Torinosse, kus riigipea avab Musei Reali palees Konrad Mägi maalide näituse. Plaanitud on ka kohtumine Torino linnapea Chiara Appendinoga ja loeng Torino Tehnikaülikoolis, kus president Kaljulaid räägib digivapustustusest ja tulevikutööst.

President Kersti Kaljulaid saabub tagasi Eestisse laupäeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.