“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
VIDEO JA GALERII! Uus bussiliin number 66 ühendab Lasnamäe ja Põhja-Tallinna (0)
29. november 2019
Ilja Matusihis

"Lasnamäe ja Põhja-Tallinna elanikele pakub alustav liin võimalust jõuda hõlpsalt ja kiiresti, ilma kesklinnas ümber istumata, ühest linnaosast teise. Tänu Reidi tee valmimisele teoks saanud ühendus loob kahe suurema ja kiirelt areneva Tallinna linnaosa elanikele ühistranspordi kasutamisel uue motiveeriva võimaluse," rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Andres Vään.

 

Vääna sõnul on lasnamäelased uue bussiliini käivitamist pikisilmi oodanud.

Vaata galeriid (18)

“Lasnamäe ja Põhja-Tallinna elanikele pakub alustav liin võimalust jõuda hõlpsalt ja kiiresti, ilma kesklinnas ümber istumata, ühest linnaosast teise. Võib liialdamata öelda, et tänu Reidi tee valmimisele teoks saanud ühendus loob kahe suurema ja kiirelt areneva Tallinna linnaosa elanikele ühistranspordi kasutamisel uue motiveeriva võimaluse. Nüüd ootame Lasnamäel veel linnaosa siseste bussiliinide arendamist. Enam kui 118 tuhandese elanike arvuga Tartust suurem Lasnamäe väärib tihedaid, logistiliselt läbimõeldud ja mugavaid siseliine,” lisas Vään.

Buss 66 esimese ajaloolise sõidu tegid kaasa Lasnamäe vanem Andres Vään, Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid ja Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse liige Otto Popel.

Bussiliin number 66 läbib Punasel tänaval lõiku, kus ühistransport seni puudus. Punasele tänavale lisandub ka Taevapuna bussipeatus. Reidi teele tulevad peatused Reidi tee, Pikksilma ja Uus-Sadama. Pelguranna tänavale lisandub Supelranna peatus ja Kolde puiesteele Helme peatus.

Liini hakkavad sõitma madala sisenemisega kolme uksega bussid, mis alustavad hommikul kell 6.00 ja lõpetavad öösel 24.00. Tipptunni intervall on 15 minutit, muul ajal 20 minutit.

Bussiliini nr 66 sõiduplaani leiab siit: https://transport.tallinn.ee/#bus/66/a-b

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.