"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kultuurikeskuses Kaja toimub KVN Mustamäe karikale (0)
07. detsember 2019
Mustamäe LOV

Homme kell 18 on kõik, kes valdavad vene keelt, hindavad nutikust ja sädelevat espriid, oodatud Mustamäele Kultuurikeskusesse Kaja, kus võistlustulle astuvad KVN meeskonnad Eestist, Valgevenest, Venemaalt ja Ukrainast.

“Juba peaaegu 25 aastat toimuvad Tallinnas KVN mängud (KVN – Клуб Весёлых и Находчивых ehk Lõbusate ja Leidlike Klubi), möödunud aastal sai alguse tähelepanuväärne traditsioon lasta kõige lõbusamatel ja leidlikumatel võistelda Mustamäe karikale,” räägib Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. “Esimene turniir toimus Männi pargis vabaõhulaval, sel aastal kutsume kõiki kultuurikeskusesse Kaja, kus mitmetest riikidest pärit KVN meeskonnad võistlevad 8. detsembril Mustamäe karika ja hooaja finaali pääsemise nimel. Nii et publikut ootab kaks sündmust ühel õhtul!”

“Kõigepealt võistlevad meeskonnad Tšaika (Valgevene), Lun (Ukraina) ja Na Stsene (Eesti) hooaja finaali pääsemise nimel,” kergitab Eesti KVN juhataja ja Mustamäe linnaosakogu esimees Maksim Volkov ürituselt saladuseloori. “Koos meeskondadega astuvad lavale kuulsused, keda teatakse suurepäraselt nägupidi, kuid KVN laval, uues ampluaas ei näe neid kuigi sageli. Koos Tšaika meeskonnaga esineb populaarne tele- ja raadiosaatejuht Julia Kalenda, Ukraina meeskonnaga Lun tuleb lavale ansambli Zlatõje Gorõ juht Igor Jermakov. Õhtu peamine üllatus on Tallinna meeskonna Na Stsene esinemine koos Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga.”

Programmi teises osas võistlevad Mustamäe karikale parimad Tallinna meeskonnad, aga ka külalised Venemaalt, Valgevenest ja Ukrainast. Auhindu võivad võita ka vaatajad, kuna konkursi “Razminka s zalom” käigus on parima küsimuse eest ette nähtud auhinnad ettevõtmise sponsorilt Lux Expressilt.

Üritus toimub vene keeles. Mängu algus on kell 18.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.