“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Mustamäe tänavuse jõulukaardi autor on Ruslan Sõtdõkov lasteaiast Delfiin (0)
08. detsember 2019
Mustamäe LOV

Mustamäe Linnaosa Valitsus kutsus novembrikuus linnaosa pisikesi kunstnikke taas üles joonistama linnaosa jõulukaarti aastaks 2019. Nüüd on pildid vaadatud ja võitja valitud.

“Korraldasime samasuguse joonistusvõistluse ka eelmisel aastal,” räägib linnaosa vanem Lauri Laats, “kukkus väga vahva välja, laste fantaasia on ju võrratu. Ka tänavu ootasime igast Mustamäe lasteaiast 2. detsembriks kuni 10 pilti ja siinkohal ütlen kõigile Mustamäe lasteaedadele kõige siirama ja sügavama tänu – pilte tuli palju ja nende seas oli väga põnevaid palju, nii et valida oli taas kord väga raske. Aga tehtud see valik sai ning hääletustulemus tõi võidu 6-aastasele Ruslan Sõtdõkovile lasteaiast Delfiin. Palju õnne Ruslanile ja tuhat tänu tema õpetajale Vanda Verhogljadile! Ruslani toredast pildist saab Mustamäe tänavune jõulukaart ning autor, nagu lubatud, eripreemiaga pärjatud. Aga loomulikult on meil kõigile joonistusvõistlusel osalejatele ja nende õpetajatele varuks jõuluüllatused. Suur tänu kõigile võistlusel osalemast, rõõmsat jõuluootust ja kirkaid saabuvaid pühi!”

Kõik joonistusvõistlusel osalenud tööd on huvilistele näga linnaosa Facebookis, olete lahkesti oodatud vaatama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.