"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn tunnustab kauaaegseid linnateenistujaid (0)
09. detsember 2019

Homme, 10. detsembril on Raekotta pidulikule vastuvõtule oodatud tänavu tööjuubelit tähistavad kauaaegsed linnateenistujad.

Sel aastal pälvib rinnamärgi 142 linnateenistujat, kellest kaks on töötanud linna ametiasutustes 40 aastat, neli 35 aastat ja seitse 30 aastat. 36 tööjuubilari on olnud linna teenistuses 25 aastat, 27 teenistujat 20 aastat, 32 teenistujat 15 aastat ja 34 teenistujat 10 aastat.

Tallinna Linnavalitsusel on alates 1975. aastast tavaks igal aastal meeles pidada oma kauaaegseid teenistujaid, kellel täitub jooksval aastal 10, 15, 20, 25, 30 jne. aastat töötamist linna ametiasutustes. Kauaaegse teenistuja staaži hulka loetakse töötamist linna ametiasutustes (linnavolikogu kantselei, linnakantselei, ametid ja linnaosade valitsused).

Kauaaegsetele linnateenistujatele antava märgi autor on kunstnik Paul Luhtein. Märgid on valmistanud ARS-i juveelifirma O/Ü Kuldgraal. Märgid “TALLINN X” on vasest, “TALLINN XV” melhiorist ja “TALLINN XX” messingist. Alates märgist “TALLINN XXV”­ on märgid hõbedast.

Traditsiooniliselt toimub pidulik üritus Raekojas, kauaaegsetele linnateenistujatele annab rinnamärgid ja tänukirjad üle linnapea Mihhail Kõlvart.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.