"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maxima tänab eestimaalasi, kes aitasid panna särama tuhandete laste silmad (0)
13. detsember 2019
Svetlana Aleksejeva

Üheteistkümnendat aastat Maxima kauplustes kerkinud Inglipuudel oli sel aastal 2067 lapse jõulusoov. Suure töö laste kingisoovide kogumisel ja nende kohale toimetamisel on teinud kohalike omavalitsuste 45 sotsiaaltöötajat koos oma meeskondadega. Lasterikaste peredeni jõuavad kingitused Lasterikaste Perede Liidu 20 vabatahtliku kaasabil.

Koostöös kohalike omavalitsustega üle Eesti on Inglipuu üheteistkümne aasta jooksul toonud jõulurõõmu tuhandete ja tuhandete laste silmadesse. Kui eelmisel aastal kogusime kingitusi 1333 lapsele, siis tänavu on särasilmi palju enam, sest Maxima ühendas esmakordselt jõud ka Eesti Lasterikaste Perede Liiduga, mis koondab nelja ja enama lapsega peresid, Tallinna Sotsiaalkeskuse ja Kristiine Linnaosa valitsusega. Kokku jõuab Inglipuu poolt täidetud jõulusoov 2067 lapseni üle kogu Eesti.

Maxima müügi- ja turundusdirektor Janne Laik avaldab suurt tänu kõikidele sotsiaaltöötajatele, Maxima klientidele ja teistele heategijatele.

“Maxima Inglipuu heategevusprojekt on aastast aastasse väga edukas just tänu suurele hulgale inimestele, kellel on soov aidata lapsi, kelle jaoks Inglipuult saadud kingitus võib olla jõuluaja ainuke rõõm. LEGO, nukk, arendavad lauamängud või vajaduspõhised soovid nagu talveriided ja -jalanõud, voodipesu, aga ka erilisemad soovid nagu kassipesa päris kassile, kalastustarbed, magamiskott, joogamatt on vaid mõned näited alates 5 kuust kuni 17 aastaste laste kingisoovidest, mis said täidetud tänu lahketele eestimaalastele,” lisas Janne Laik.

Maxima on Baltikumi suurim jaekaubandusettevõte. Maxima Eestis töötab 3700 töötajat ja jaekaupluste ketti kuulub 82 kauplust. DDB Brand Capitali Baltimaade kaubamärkide uuringu kohaselt on Maxima parima hinna ja kvaliteedi suhtega ettevõte Eestis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.