"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA VIDEOT! Peaminister külastas Kristiine tegevuskeskust (0)
19. detsember 2019

Teisipäeval külastas Kristiine tegevuskeskust peaminister Jüri Ratas. Kõik huvilised olid oodatud ja üheskoos arutati päevakajalistel teemadel, võeti kokku selle aasta sündmuseid ja ootuseid uuele aastale. Vaata videost, kuidas kohtumine läks. Kristiine tegevuskeskus asub aadressil Sõpruse puiestee 5.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.