"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aivar Riisalu: nii meelelahutaja kui ka linnavalitsuse ametnik on klienditeenindaja (0)
03. jaanuar 2020

"Nii meelelahutaja kui linnavalitsuse ametnik on klienditeenindaja – ühel juhul inimesed on lunastanud pileti ja neile tuleb anda täie raha eest, teisel juhul on inimesed usaldanud meie kätte oma vara. Valimistevahelisel ajal peab ametnik teenima linnakodanikke parimal moel, et neil oleks siin linnas turvaline ja tore elada,“ ütles Tallinna abilinnapea Tallinna TV selle aasta esimeses intervjuus.

 

“Ma arvan, et üks korralik saluut peab Tallinnas muidugi olema, aga kas peab olema nagu sõjas?“ mõtiskles Riisalu aastavahetuse ilutulestiku temaatika üle. “Ma olen viimased aastad seda paugutamist ka ise tagasi hoidnud.“

Film – lõppenud aasta olulisim märksõna

“Ettevõtlusvaldkonnas on üks kõige suurem märksõna Paljassaare filmilinnaku selgepiiriline stardihetk. Täna käib projekteerimishange ja ma usun, et selle aasta sügisel on kopp maas. Oleme midagi innovaatilist linna jaoks ära teinud. Film oligi eelmise aasta märksõna,“ rääkis Riisalu.

Riisalu rääkis, et tal on linnahalli osas selged ideed.

“Esmalt vaatame, mis saab ooperiteatrisaagast.“

Linn saab Riisalu sõnul oma varaga heaperemehelikult majandada. “Kõik, kes ütlevad, et kõik tuleb ära müüa, erastada – see ei vasta tõele ja strateegilised asjad – minu valdusalasse tuli sellel aastal prügi – see on suur väljakutse. Ja ma arvan, et me saame sellega hakkama.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.