"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Tulemas on tugevad tuulepuhangud (1)
03. jaanuar 2020
Albert Truuväärt

Täna õhtul on tulemas tugevad tuulepuhangud, mistõttu soovitab Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf aknad ja uksed korralikult sulgeda, autosid mitte puude alla parkida ning jälgida, et reklaamstendid ja muud reklaamalused oleksid tormikindlalt kinnitatud. 

Hoovidest ja rõdudelt tuleks koristada kergesti lenduvad esemed ning võimaliku elektrikatkestuse tarbeks varuda patareisid. Pooleli olevatel ehitusel tuleks jälgida tellingute püsivust ja lahtine kraam tuule eest varju alla viia.

Tallinna elanikud saavad Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juures tegutseva abitelefoni 14410 kaudu abi ootamatute ja kiiret lahendamist vajavate tehniliste olmeprobleemide korral. Samuti saab abitelefoni kaudu anda linnale operatiivset teavet  kiiret parandamist vajavatest olukordadest avalikes kohtades. Tallinna abitelefoni 14410 poole on võimalik pöörduda ka e-maili teel: korrapidaja@tallinnlv.ee

Riigi Ilmateenistus andis täna hommikul Eesti mandriosale esimese taseme ja saartele teise taseme hoiatuse. Tuul puhub puhanguti kuni 25 meetrit sekundis.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kuidas keegi
3. jaan. 2020 21:05
Soome ennustab 8 m/s. https://www.supersaa.fi/lahipaivat/ Venemaa Gismeteo aga 19 m/s.