"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Kesklinna lisandub kümneid prügikaste (0)
08. jaanuar 2020

"Praegu paigaldatakse 15 uut prügikasti Kassisaba, Uue Maailma ja Keldrimäe asumisse. Seejärel on plaanis vahetada vanalinnas välja kõik prügikastid ja lisada veel mõned juurde," rääkis Kesklinna vanem Vladimir Svet. 

Tallinna Kesklinna valitsus paigaldab linnaosa erinevatesse asumitesse mitukümmend uut prügikasti ja vahetab vanalinnas kõik prügikastid uute vastu. 

 

“Aasta teises pooles paigaldame uusi prügikaste ka teistesse Kesklinna asumitesse,” ütles Svet. 

Peale selle lisandub linnaosas prügikaste iga tee-ehitusega. Näiteks sel aastal Koidu ja Poska tänava rekonstrueerimise tulemusena saavad vastavad piirkonnad koos uue linnamööbliga juurde ka prügikaste.

Kesklinna valitsus viis eelmisel aastal läbi linnaosa elanike küsitluse, saamaks tagasisidet täiendavate prügikastide vajaduse või nende ümberpaigutamise kohta.   

“Meie eesmärk on muuta pealinna keskus puhtamaks ning siin liikuvate inimeste elu mugavamaks. Kutsume kõiki üles uuest linnamööblist hoolima, kasutama prügi jaoks vaid prügikaste ja andma meile märku, kui kusagil on jälgi vandaalitsemisest,” lisas Svet. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.