"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet kolib uude kohta (0)
13. jaanuar 2020
Scanpix

Seoses kolimisega ei toimu 16. ja 20. jaanuaril Tallinnas klientide vastuvõttu tarbijakaitsealastes küsimustes. Tarbijad on oodatud vastuvõtule taas 23. jaanuaril. 

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet annab teada, et asub alates 20. jaanuarist Tallinnas uuel aadressil Endla 10a. Siiani asusid ameti töötajad (endised Tarbijakaitseamet ja Tehnilise Järelevalve Amet) kahel aadressil, ent seoses uue kontori valmimisega kolitakse nüüd ühisesse majja. Telefoninumbrid ja muud kontaktid jäävad samaks. 

TTJA palub kõigil, kes oma veebis, väljaannetes või muudes infomaterjalides viitavad Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti asukohale Tallinnas, teha vastavad muudatused. 

Seoses kolimisega ei toimu 16. ja 20. jaanuaril Tallinnas klientide vastuvõttu tarbijakaitsealastes küsimustes. Tarbijad on oodatud vastuvõtule taas 23. jaanuaril kell 13.30-16.00 aadressil Endla 10a, Tallinn 10142. Vastuvõtud maakondades toimuvad tavapärastel aegadel. 

Ühtlasi ei tööta tarbijate nõustamistelefon 16.-20. jaanuaril. Tarbijate nõustamine telefoni teel toimub taas 21. jaanuaril alates kell 10.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.