"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
VIDEO ÕPITOAST: Fotot tehes mõelge ka kompositsioonile ja emotsioonile (0)
13. jaanuar 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Laupäeval toimus Maarjamäe lossis õpituba teemal "Digifoto: kuidas teha head perepilti". Nõuandeid jagas Pärnu fotograaf Andres Adamson.

Kui palju teie igapäevaselt pilte teete, aga selliseid, mida võiks pigem fotodeks nimetada? Ilmselgelt on meie ümber igapäevaselt nii palju pildimüra, et seda õiget fotokunsti on raske ise teha, kuna siingi kehtivad rusikareeglid, mida selfidega kuidagi järgida ei saa.

Laupäeval toimus Maarjamäe lossis õpituba teemal “Digifoto: kuidas teha head perepilti”. Nõuandeid jagas Pärnu fotograaf Andres Adamson, kes kohe teilegi nippe jagab, kuid enne kuulete, mida tavainimesed tavaliselt valesti teevad.

Andres Adamson on fotograaf ja illustraator, kes igapäevaselt õpetab Pärnu kunstikoolis fotograafiat. Tema käe all valmis ka Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks fotonäitus. Kuid uurime ka, kuidas osalejad täna õpituga rahule jäid.

Kuidas häid fotosid teha, selle õppimist saab tegelikult ka ise samm-sammu haaval teha, internet pakub küllaga nippe ja fotosid, millelt õppida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.