"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kohus kaalub, kas Loosaar peab üldse kohtu ette astuma (0)
15. jaanuar 2020
Venno Loosaar. Foto: Scanpix

Vandeadvokaat Ene Mõtte taotles täna toimunud eelistungil kriminaalasja prokuratuurile tagasi saatmist kuriteokoosseisu puudumise tõttu Loosaare tegevuses.

Harju maakohus otsustab alla 10-aastase tüdruku seksuaalses väärkohtlemises süüdistatava meelelahutaja ja lasteürituste juhi Venno Loosaare kohtu alla andmise või mitte andmise mõne nädala pärast, vahendas BNS. 

Mõtte taotles täna toimunud eelistungil kriminaalasja prokuratuurile tagasi saatmist kuriteokoosseisu puudumise tõttu Loosaare tegevuses.

Kohus otsustab kriminaalasja edasise käigu jaanuari lõpuks.

Loosaar on kinnitanud, et tema vastu esitatud süüdistus on täiesti alusetu ning tegemist on õnnetu arusaamatusega.

“Olen 26 aastat teinud televisoonis lastesaateid, viinud läbi lasteüritusi ja kontserte, olen õppinud end häälestama lastega samale lainele ning saanud sellega hästi hakkama. Kuid mul puudub laste suhtes igasugune seksuaalne huvi ning minu hing on puhas,” kinnitas ta.