Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
GALERII! Valdur Mikita kohtus Pirital lugejatega (0)
18. jaanuar 2020
Albert Truuväärt

"Tema uued ja ootamatud vaatenurgad ning sõnastused panevad kaasa mõtlema ja rääkima ning mõjuvad inspireerivalt," tõdes Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Eile õhtul rääkis Valdur Mikita Pirita raamatukogus eesti keelest ja oma uuest raamatust “Mikita keeleaabits”.

Vaata galeriid (20)

 

Mitmeid auhindu pälvinud kirjaniku ja semiootiku Valdur Mikita eelmisel aastal ilmunud raamat “Mikita keeleaabits. Põliskeele omailm” räägib põliskeeltest ja keelemüütidest, keelemängudest ja maagilisest sõnast ning seda kõike Valdur Mikitale omasel moel.

“Valdur Mikita on oma raamatutega avanud paljude eestlaste ukse soomeugrilikule maailmatunnetusele. Tema uued ja ootamatud vaatenurgad ning sõnastused panevad kaasa mõtlema ja rääkima ning mõjuvad inspireerivalt,” tõdes Liinat ja kutsus piritalasi huvitavale kohtumisele.

Valdur Mikita on eesti kirjanik ja semiootik, lõpetanud Tartu ülikooli bioloogina ning kaitsnud doktoritöö semiootikas, töötanud õppejõuna ja turunduse alal. Laiema publiku teadvusse jõudis Valdur Mikita 2013. aastal ilmunud raamatuga “Lingvistiline mets”, mis on pälvinud mitmeid auhindu.

Valdur Mikita raamat “Kukeseene kuulamise kunst” oli üks 2018. aastal enimmüüdud raamatuid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.