"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kesklinna valitsus kutsub valima aasta tegu (0)
02. veebruar 2020
Ilja Matusihis

Kuni 10. veebruarini saab Tallinna Kesklinna valitsusele esitada linnaosa 2019. aasta teo kandidaate.

“Valime ja tunnustame väljapaistvaid saavutusi meie linnaosas juba kümnendat aastat. Mullu kuulutati Kesklinna 2018. aasta tähelepanuväärseimaks teoks Tammsaare pargi uuendamine Kadarik Tüür Arhitektide kavandi alusel, tunamullu aga Eesti Filmimuuseumi avamine ja meie filmiajaloo väärtustamine. Kindlasti võib möödunut lugeda paljude suurte sündmuste ja tegude aastaks, nii et seda kõige-kõigemat tegu võib olla päris keerukas välja valida, aga elanike kaasabil loodame siiski hakkama saada,” selgitas Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Aasta silmapaistvaim tegu on Kesklinna valitsuse hinnangul niisugune projekt või sündmus, mis kõige märkimisväärsemalt mõjutas elu ja arengut linnaosas. Igaüks saab esitada kandidaate nädala jooksul – kuni 10. veebruarini e-kirjaga aadressil kesklinn@tallinnlv.ee või tavapostiga aadressil Nunne 18 Tallinn 15058. Esitatud kandidaatide seast teeb valiku komisjon linnaosa vanema juhtimisel ning tunnustuse saaja kuulutatakse välja vabariigi aastapäeva eel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.