"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nele (46), fotograaf: minu kolm last tulevad ise koolist koju (0)
03. veebruar 2020
Urmas Kaldmaa

Mul on kolm last ja ma luban neil koolist iseseisvalt koju tulla. Oleme nendega koolitee väga täpselt ja põhjalikult läbi käinud. Nad teavad, kuidas bussi peale minna ja kust kuhu saab.

Esimeses ja teises klassis ei käinud aga ükski mu lastest iseseisvalt koolis. Suures plaanis ma usaldan lapsi, aga kõik seda ei söanda. Näiteks üks mu sõber käib alati oma lapsel järel. Lapsi iseseisvalt kooli saates ei pea ma silmas seda, et nad saaksid füüsilist koormust, seda saavad nad ka trennides ja õues mängides. Pigem olen mures nende liiga raske koolikoti pärast.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.