"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE KELL 17.45 auhinnagala "Eesti Ettevõtlik Vaim 2019″ (0)
05. veebruar 2020

Ettevõtjad ning Eesti Väikeste ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) annavad täna välja tiitli "Ettevõtluse Sõber 2019".

JÄRELVAATAMINE. Auhinnagala „Eesti Ettevõtlik Vaim 2019″

Ettevõtluse Sõbra tiitli võib omistada aktiivsele riigi-, ühiskonna- või poliitikategelasele või organisatsioonile silmapaistvate teenete ja saavutuste eest era-, ja eriti väikeettevõtluse edendamisel.

Mullu, mil EVEA-l täitus 30. ning Eestil 100. aasta, sai tiitli EV100 juhtrühm ja korraldustoimkond, kelle eestvedamisel toimus 2018. aastal Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva auks üle kogu Eesti, aga ka väljaspool Eestit erinevaid ürituste sarju, üksiküritusi, sündmusi, projekte, ühiskondlikke algatusi, mis nii kaudselt kui ka otseselt toetasid Eesti ettevõtteid nii kodu- kui välismaal.

Varasemalt on nimetatud tiitli teiste hulgas pälvinud president Lennart Meri, Eesti Panga president Siim Kallas, majandusministrid Toomas Sildmäe, Liina Tõnisson ja Juhan Parts, justiitsminister Rein Lang, Maksumaksjate Liidu juht Lasse Lehis, ajakirjanikud Igor Rõtov ja Avo Kokk.

PÄEVAKAVA

17.15 Kogunemine, tervitusjook, suupisted, suhtlus
17.45 EVEA presidendi Heiki Ritsi tervitus
18.00 Peaministri hr Jüri Ratase avakõne ja diskussioon
18.30 Sotsiaalminister Tanel Kiik, maaeluminister Arvo Aller ja justiitsminister Raivo Aaeg vastavad ettevõtjate küsimustele
18.45 Pink String Quartet esitlus
19.05 Auhindade üleandmine
20.00 Öhtusöök, suhtlus
20.25 Pink String Quartet esitlus
21.00 Dessert, tee, kohv, suhtlus
22.00 Lõpp


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.