"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Kristiine korteriühistute infopäeva teemad: korteriühistute toetusmeetmed ja kriiside lahendamine (0)
11. veebruar 2020
Albert Truuväärt

"Ootame kõiki linnaosa korteriühistuid aktiivselt osalema. Tallinna linnal toetab korteriühistuid eelarveliselt erinevate meetmete - ja projektidega ning infotunnil saab neist kõigist põhjaliku ülevaate," kutsus infotunnile Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kolmapäeval, 12. veebruaril kell 17.30 toimub Kristiine Linnaosa Valitsuse II korruse saalis aadressil Tulika 33b korteriühistute infopäev. Veebruari kuu infotunni päevakorras on Tallinna linna korteriühistutele suunatud toetused 2020. aastal ja toimub arutelu teemal, kuidas tegutseda elutähtsa teenuse katkemise korral. Infotunnil esinevad Tallinna abilinnapea Eha Võrk ja Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhtivspetsialist Rein Mill.

Korteriühistute infotund toimub Kristiines kord kuus.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.