"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Meditsiinitudengid kutsuvad kõiki soovijaid verd loovutama (0)
11. veebruar 2020
Dmitri Povilaitis/Pilt on illustratiivne

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) koos Tartu Tervishoiu Kõrgkooli (TTHKK) ja Tartu Ülikooli Kliinikumi (TÜK) verekeskusega kutsub kõiki neljapäeval toimuvale veredoonorluse päevale, mis toimub Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis.

Doonoripäev on üks EAÜS-i traditsioonilistest üritustest, mis seekord on korraldatud koostöös Tartu Tervishoiu Kõrgkooliga. Mobiilne veredoonorluse punkt asub Tartu Tervishoiu Kõrgkooli aktusesaalis ning verd saab annetada vahemikus 10-13.

Ürituse raames on võimalus uurida arstitudengite käest k luuüdi siirdamise, vere annetamise olulisuse ja elundidoonorluse kohta.

Iga heategija saab pärast vere annetamist ka ürituse sponsoritelt puuviljaassortii Bambonast ja Aura pirni-banaani-viinamarja smuuti.

“Doonoripäeva eesmärkideks on propageerida vere annetamist, tõsta üldist teadlikkust vereloome haigustest ja elundidoonorlusest. Doonorlus mõjutab paljude inimeste elu Eestis ja meie jaoks on oluline nendest teemadest rääkida ja antud teemat tutvustada,” kommenteeris üks doonoripäeva korraldajatest Elina Rozenfeld.

Enne vere annetamist palutakse tutvuda TÜK verekeskuse vastunäidustuste ja soovitustega doonorile veebiaadressil.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts on arstitudengeid ühendav organisatsioon, mis tegutseb Eesti tervishoiu arendamise nimel. EAÜS-i eesmärgiks on, et Eestis elaksid maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.