Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Reet Linna kohtus piritalastega teleri vahenduseta (0)
13. veebruar 2020
Pirita LOV

"Pirita raamatukogu korraldab paar korda kuus kohtumisi tuntud inimestega, täna rääkis oma tegemistest teleajakirjanik ja laulja Reet Linna," sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Reet Linna on särav saatejuht, laulja ning elanud üle kahekümne aasta Meriväljal, nii et jututeemasid jagus seinast seina.

“Reet Linna rääkis oma tööst Prillitoosi tegemisel, samuti muusikast, raamatutest, reisimisest, hobidest,” märkis linnaosavanem. Reet Linna avas saladuse, kust ta leiab saatesse huvitavaid teemasid ja põnevaid külalisi. Tema sõnul sünnivad paljud head ideed aias töötades ja hommikusi uudiseid kuulates ning inspiratsiooni saab ta mere ääres jalutades.

Kohtumisel räägiti Pirita rohelusest ja keskkonnateemadest ning nii tuli ka linnaosavanemal huviliste küsimustele vastata. “Piritast rääkides ei saa üle ega ümber Pirita arendustest ja keskkonnast. Pirita ranna vastu on piritalastel alati suur huvi. Ka tänase publiku hulgas oli inimesi, kes mäletavad Pirita ranna ajalugu ning küsisid, millised plaanid linnal rannaga on,” sõnas Liinat.

Kohtumine Reet Linnaga toimus üritustesarjas “Õnnelik seenior raamatukogus”. Järgmisel neljapäeval räägib Pirita raamatukogus toidukultuurist ja -ajaloost ajaloolane Inna Jürjo.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.