"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäev toob taas tugeva tormini küündivaid tuuleiile (0)
15. veebruar 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Homme päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, õhtul on sadu laialdasem. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15-20 m/s.

Skandinaavia rannikult läheneb homme hommikul uus madalrõhkkond, mis paisutab tuuleiilid Beaufort’i skaala järgi kümnepalliseks, vahendas BNS. 

Ilmateenistuse teatel on homme öösel pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis ka lund, pärast keskööd sajutõenäosus väheneb. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Peipsi järvel puhub edela- ja lõunatuul 5-10, öö hakul puhanguti 13 m/s. Lainekõrgus on 0,6-1,2 meetrit. Sajab vihma, lörtsi ja lund, pärast keskööd sajutõenäosus väheneb. Nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on 0 kuni +2 kraadi.

Homme päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, õhtul on sadu laialdasem. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15-20 m/s, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 22-27 m/s. Sooja on 3-7 kraadi.

Peipsi järvel tugevneb lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti 15-17 m/s. Lainekõrgus on 1,0-1,5 meetrit. Võib sadada vihma ja lörtsi, sajutõenäosus on suurem õhtul. Nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 3-5 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.