"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Bolt plaanib Tallinna tänavatele tuua uued elektritõukerataste mudelid (0)
17. veebruar 2020

Transpordiettevõte Bolt plaanib tänavu kevadel asendada Tallinna tänavatel elektritõukerattad uute mudelitega.

“Järgmisel hooajal tänavatele tulev tõukeratas saab olema suuremate rehvidega ning vastupidavama raamiga, et kohati kõrgete äärekividega ja auklikel linnatänavatel oleks tõuekrattaga mugavam sõita,” ütles ettevõtte pressiesindaja Jaan Lašmanov BNS-ile. 

Lašmanovi sõnul on hetkel veel kaalumisel, mis tõukerattamudelid kasutusele võtta. Mullu Tallinna tänavatel ringi sõitnud tõukerattamudelitest osad jäävad koduturule, teised viiakse aga muudele turgudele. Samuti on veel selgumisel tänavune tõukerataste arv. 

Bolt plaanib elektritõukerattad taas tuua Tallinna tänavatele kevadel. “Kõik sõltub ilmast, peab olema stabiilselt soe ning teed heas seisukorras,” lisas Lašmanov.

Bolt korjas elektritõukerattad seoses talveperioodiga tänavatelt mullu 1. novembril. Ettevõte alustas elektritõukerataste laenutuse teenuse pakkumist Tallinnas mullu juunis, teenus osutus piisavalt menukaks, et sellega alustati ka Pärnus, Riias, Vilniuses ja Kaunases.

Kogu hooaja vältel sõideti Tallinnas tõukeratastega ligi 1,5 miljonit kilomeetrit. Kõige pikem sõit, mis Bolti tõukerattaga hooajal tehti, oli 26 kilomeetrit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.