"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Pirita: Eesti sünnipäevakontsert tuleb Ehala ja Ellerheinaga (0)
18. veebruar 2020
Teet Malsroos

Pirita linnaosa valitsuse korraldatud Eesti riigi sünnipäeva kontserdil esinevad tütarlastekoor Ellerhein ja Olav Ehala bänd. Tasuta kontsert toimub 19. veebruaril kell 16 Alexela kontserdimajas.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on kontserdi kava Eesti riigi sünnipäeva kohaselt suuresti rahvuslikus võtmes, kus kuuleb tuntud eesti heliloojate muusikat, kuid esitamisele tuleb ka populaarseid lugusid maailmast.

“Eesti heliloojate loomingust esitatakse kontserdil Veljo Tormise, René Eespere, Olav Ehala ja teiste laule. Ehala lauludest nimetan vaid sellised hitid nagu “Päikeseratas” ja “Rahalaul”, mis mõlemad on tuntuks saanud filmist “Nukitsamees”. Millised lood veel esitamisele tulevad ja mis laadis, jäägu üllatuseks,” märkis Liinat.

Ta lisas, et laval on Grammy auhinnaga pärjatud tütarlastekoor Ellerhein dirigent Ingrid Kõrvitsa juhatusel kui ka helilooja ja pianisti Olav Ehala bänd, keda seob pikaajaline koostöö. 

Kontserdil kõlavad samuti katkendid Ameerika muusikalimeistri Richard Rodgersi kõige kuulsamast muusikalist “Helisev muusika”. “Pole vist eestlast, kes ei teaks “Do-re-mid”. Seegi laul on kontserdi kavas,” kinnitas linnaosavanem ja lubas, et tuleb pidulik, kuid lõbus sünnipäevakontsert.

Piletid saadaval Pirita linnaosa valitsuses (Kloostri tee 6, tuba 128), Solarise piletilevi kassas ja broneerides e-posti teel kai.kukk@tallinnlv.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.