"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme Päästekomando neli vahetust tutvus Nõmme Majaga (0)
21. veebruar 2020
Nõmme Linnaosa Valitsus

"Päästjad tutvusid Nõmme Maja tehnorajatistega, et teada, kust saab vajadusel kiirelt voolu ja gaasi välja lülitada ning kus asuvad kütteseadmed," rääkis Nõmme linnaosavanem Grete Šillis.

Nõmme Päästekomando teenistujad tutvusid käesoleva nädala neljal päeval Nõmme Maja (Valdeku tn 13) erisustega, et halvima puhul valmis olla operatiivselt tegutsema.
 
Šillise sõnul on ennetustegevus ja igakülgne koostöö Päästeametiga oluline ja hoopis meeldivam tegevus, kui tagajärgedega tegelemine. “Kutsusime päästjad külla, et kuulda nende tähelepanekuid, kuidas saame veel oma keskkonda turvalisemaks ja tuleohutumaks muuta,” rääkis Šillis. “Päästjad tutvusid Nõmme Maja tehnorajatistega, et teada, kust saab vajadusel kiirelt voolu ja gaasi välja lülitada ning kus asuvad kütteseadmed,” lisas ta.
 
Nõmme Majas on pinda umbes 3000 ruutmeetrit. Keldrikorrusel paiknevad söögisaaliga õppeköök, arhiiviruumid, laod ning spordisaal koos abiruumidega. Esimesel korrusel on vaba aja keskuse ja noortekeskuse ruumid. Teisel korrusel paiknevad linnaosa sotsiaalhoolekande osakond ning aula, kolmandal korrusel aga linnaosavalitsuse administratsioon ja linnamajanduse osakond.
 
Nõmme komando meeskonna suurus koos komandopealikuga on 43 päästetöötajat. Olemas on kaks päästeautot varustusega, millega saab efektiivselt teha kustutus- ja päästetöid: tulekahjud, keemiaõnnetused, autoavariid, veepäästejuhtumid jne. Samuti on olemas ATV, mis mõeldud spetsiaaltehnikana maastikupõlengute kustutamiseks.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.