"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Liiklusõnnetuses sai viga tööülesandeid täitnud politseinik (0)
27. veebruar 2020

Esialgsetel andmetel kaldus Eesti numbrimärkidega veoauto halbade ilmastikuolude tõttu vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku talle vastu liikunud politseiautoga.

Eile õhtul kella 20 ajal juhtus Paldiski linnas liiklusõnnetus, mille tagajärjel sai tööülesannete täitmisel viga Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna politseinik.

Esialgsetel andmetel kaldus Eesti numbrimärkidega veoauto halbade ilmastikuolude tõttu vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku talle vastu liikunud politseiautoga. Politseisõiduki roolis olnud 33-aastane naine sai viga ning ta toimetati kiirabiga haiglasse. Politseiniku vigastused ei ole praegu teadaolevalt rasked. Veoauto roolis olnud 45-aastane mees oli kaine.  

“Soovin meie ametnikule kiiret ja valutut paranemist. Iga politseinikuga juhtunud õnnetus puudutab meid kõiki lähedalt ja tuletab meelde, et mõningaid õnnetusi ei saa ka parima tahtmise juures vältida,” sõnas sündmuskohal käinud prefekt Kristian Jaani. “Teeolud on üle Eesti väga rasked tiheda lumesaju ja libeduse tõttu ning oleme terve päeva vältel tuletanud autojuhtidele meelde ettevaatusabinõusid,” sõnas Jaani. 

Eile kella 19.00 seisuga oli Häirekeskusele teatatud 107 liiklusõnnetusest, millest 63 on juhtunud Tallinnas ja Harjumaal. Ka järgnevatel päevadel on teed libedad ning seetõttu soovitame kõikidel autojuhtidel valida teeoludele ja oma oskustele vastav sõidukiirus. Samuti palume sõitudeks planeerida tavapärasest rohkem aega ning arvestada pikivahe hoidmisel, et pidurdusteekonnad on libeduse tõttu mitmeid kordi pikemad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.