"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! RRÜL Lüüra slaavipärasel vastlapäeval pakuti pannkooke (0)
29. veebruar 2020
Ilja Matusihis

Tegemist oli slaavipärase vastlapäevaga, kus külalisi ootas sisukas meelelahutusprogramm, toimusid võistlused, pakuti pannkooke ning laval toimusid erinevate rahva- ja estraadimuusika ning tantsukollektiivide esinemised. 

Vaata galeriid (53)

Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra ja Põhja-Tallinna valitsus kutsusid Lüüra majas (Kaera 21) toimuvale Maslenitsale.

Tegemist oli slaavipärase vastlapäevaga, kus külalisi ootas sisukas meelelahutusprogramm, toimusid võistlused, pakuti pannkooke ning laval toimusid erinevate rahva- ja estraadimuusika ning tantsukollektiivide esinemised. 

“Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra on üks eredamatest värvidest Põhja-Tallinna mitmerahvuselises paletis. Kindlasti teeb erinevate kultuuridega tutvumine ja nende mõistmine meid rikkamaks,” ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.