"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Õhtul selgub "Eesti laulu" võitja (0)
29. veebruar 2020
Albert Truuväärt

Kummardusena möödunud aasta võiduloole saab finaal alguse uue versiooniga laulust "Storm", mida koos finalistidega esitab WAF-koor ning solistina andekas noor laulja Margareth Mürk.

Täna õhtul selgub tänavuse “Eesti laulu” konkursi võitja, kui kell 19.30 algavas otsesaates astuvad võistlustulle 12 finalisti, vahendas BNS ERR-i. Suure show’ lükkab käima möödunud aasta võidulugu “Storm” enam kui 90 esineja osalusel,

Kummardusena möödunud aasta võiduloole saab finaal alguse uue versiooniga laulust “Storm”, mida koos finalistidega esitab WAF-koor ning solistina andekas noor laulja Margareth Mürk. Külalisartistidena lisavad finaalkontserdile värvi Anne Veski, Tanel Padar, Púr Múdd ja Karl-Erik Taukar.

Eesti Televisioon lülitub “Eesti laulu” lainele juba kell 18.45, kui erisaates “Eesti laul 2020. Finaali eel” toovad reporterid Jüri Muttika ja Heleri All vaatajateni kohtumised varasemate võitjatega. Heleri All suundub Rootsi külla möödunud aasta võitjale Victor Cronele ning Jüri Muttika läheb Estoniasse, kus proovisaalis jagab tänavustele finalistidele nõuandeid 2018. aastal Eestit Eurovisionil esindanud Elina Nechayeva. Ühtlasi saab vaataja kaasa elada lõbusale tenniseheitlusele, mis toob ühel väljakul kokku saatejuhid Tõnis Niinemetsa ja Karl-Erik Taukari, esireket Anett Kontaveidi ja Mart Poomi.

“Eesti laulu” paremik selgub žürii ja rahvahääletuse tulemusena, võitja otsustab rahvahääletus.

Saku Suurhalli on finaaliks oodata täismaja, seetõttu soovitavad korraldajad koos turvafirmaga Meeskond Security külalistel saabuda varakult. Suurhalli uksed avatakse finaaliks kell 17.30.  Alaealiste laste vanematel palutakse oma laste tegemiste ja liikumistega kursis olla. Kontserdihallis on palju erinevaid konstruktsioone ja salvestustehnikat, mis nõuavad tähelepanu liikumisel.

“Üritusele on alkoholiga või joobesolekus sisenemine keelatud. Ürituse territooriumilt kõrvaldatakse külastajad, kes rikuvad avalikku korda, kontserdi sisekorda, segavad kontserdi kulgu või osalejaid,” täpsustas turvafirma juht Eigo Sõster.

“Eesti laulu” korraldajad soovitavad suurüritusele saabujatel tutvuda ka terviseameti ja perearstide seltsi soovitustega, kuidas käituda viirushaigustesse haigestumise korral ning haiguse korral keskenduda tervenemisele ning nautida otseülekannet kodustes oludes.

Finaali otseülekanne Saku Suurhallist algab kell 19.30, kontserti vahendavad ETV, ETV+ ja Raadio 2. Veebi vahendusel saab Eesti Laulu jälgida ERR.ee portaalis. ETV erisaade “Eesti laul 2020. Finaali eel” algab kell 18.45, Raadio 2 alustab ülekannet kell 17. Kella üheksaste “Aktuaalse kaamera” uudiste ajal teeb Saku Suurhalli otselülituse ETV2, reporterid on Mari Tamm ja Jüri Muttika.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.