"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme noortekeskused kolivad koolidesse (0)
02. märts 2020
Nõmme LOV

Nõmme vaba aja keskuse Valdeku ja Pääsküla noortekeskused avavad märtsis üheks koolipäevaks oma filiaali neljas Nõmme koolimajas.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on taolise ettevõtmise eesmärk Nõmme noortekeskuste tegevuste ja avatud noorsootöö metoodika tutvustamine nii õpilastele kui ka kooliõpetajatele.

“Tahame igati arendada koostööd formaal- ja mitteformaalhariduse vahel. Kindlate õppekavade järgi õppimine on küll oluline ja võimaldab teadmisi ja oskusi mõõta, aga samavõrd tähtis on ka arendada oma sotsiaalseid oskusi, õppida vabatahtlikult lisaks mõnda võõrkeelt, pillimängu või spordiala,” ütles linnaosavanem. „Läbi selliste uute teadasaamiste ja võimaluste katsetada võib nii mõnelgi noorel tekkida uus elukestev hobi,” lisas ta.

Nõmme noortekeskused on 11. ja 12. märtsil Nõmme gümnaasiumi majades, 24. märtsil Rahumäe põhikoolis ja 26. märtsil Nõmme põhikoolis. Vahemikus kell 10-14 avatakse koolide koridorides oma noorteruumid. Õpilased saavad koos noorsootöötajatega järele proovida mitmeid noortekeskustes pakutavaid võimalusi ja tutvuda pakutavate programmidega. Noorsootöötajad sisutavad ka mitmed koolitunnid – pakkudes tegevusi kokandusest kuldvillakuni ning aktiivsete mängudest väärtusõppeni.

Nõmme vaba aja keskuse noortekeskused lähtuvad oma töös avatud noorsootöö põhimõtetest ning nende eesmärk on pakkuda 7-26. aastastele noortele sisukaid vaba aja veetmise võimalusi. 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.