"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Nõmme Majas avati muusik Karin Sarve maalinäitus (0)
06. märts 2020

"Maalikunstnik Sarv ütleb ise, et see näitus on kui "veel üks samm" sisemise harmoonia ja rahulolu teel," märkis Nõmme linnaosavanem Grete Šillis.

Täna avati Nõmme Majas (Valdeku 13) keelpillimängija Karin Sarve maalinäitus “Samm veel”, mida saab nautida aprilli alguseni. Ühe vastvalminud maali kinkis kunstnik ka Nõmme linnaosa valitsusele. 

Karin Sarv (1982) on professionaalne muusik, kelle loometee on peamiselt seotud keelpillimänguga Eesti esindusorkestrites. Soov ennast kunsti kaudu väljendada on aja jooksul kasvanud, seda muuhulgas tasakaalustamaks pingelisemaid kontserdi- ja turneenädalaid. Paari viimase aasta jooksul on talle maalimisest kujunenud oluline viis oma seesmise maailma peegeldamiseks.  

Šillise sõnul on Nõmme Majas aastate jooksul olnud eriilmelisi väljapanekuid laste joonistustest professionaalsete fotonäitusteni. “Iga näitus ja väljapanek on eriline ja jutustab läbi teemade ja värvide meile kunstniku loo,” ütles linnaosavanem. “Maalikunstnik Karin Sarv ütleb ise, et see näitus on kui “veel üks samm” sisemise harmoonia ja rahulolu teel ja vaadates neid rahustavaid värvide peegeldusi maalidel, see tõesti seda on,” lisas Šillis.

Maalimisele lisaks tegeleb Karin Sarv keraamika, käsitöö ja muu meisterdamisega. See kõik on omamoodi nii kontrast kui ka täiendus muusiku loomingule, mis koosneb hetkedest helides ja pakub vähem käegakatsutavat. 

Karin Sarve tegemiste kohta leiab rohkem infot veebilehelt sammveel.voog.com.

Maalinäitust “Samm veel” saab Nõmme Majas nautida aprilli alguseni: E 8.15 – 18.00, T –N 8.15 – 17.00 ja R 8.15 – 14.15.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.