"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rabajooksuks aitavad ette valmistada tasuta jooksutreeningud (0)
10. märts 2020
Nõmme LOV

"Juba neljandat korda korraldame Rabajooksu eel ettevalmistavaid jooksutrenne, mis on paljude spordisõprade seas juba oodatud sündmus. Jooksutrennide eesmärk on kujundada inimestes liikumisharjumust ja tutvustada vabas õhus treenimise viise," rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

12. aprillil toimub 93. korda Harku raba teedel traditsiooniline Rabajooks. Nõmme linnaosa valitsus korraldab kolmel jooksule eelneval kolmapäeval kõikidele huvilistele avatud treeningud, et jooksuvormi täiustada.

Jooksutreeningud toimuvad 25. märtsil, 1. aprillil ja 8. aprillil kell 18-19, kogunemine leiab aset Rabajooksu võistluskeskuses, Kalda tn 20 vastas oleval korvpalliplatsil. Trennidesse on oodatud nii algajad kui ka kogenud treenijad. Iga treeningu sisu on erinev, joostakse nii pikemaid kui lühemaid distantse, arendatakse kiirust ja lihaste vastupidavust. Treeninguid viib läbi kogenud jooksutreener Kristiina Lauri. Treenijatel soovitatakse treeningusse tulla ilmale vastavates spordiriietes, sest kohapeal puudub riiete vahetamise võimalus.

Kohad on piiratud ja vajalik on etteregistreerimine. Registreerida saab veebis: http://bit.ly/93_Rabajooksu_trennid  Kõikide treeningutes osalejate vahel loositakse välja Rabajooksu meeneid. Täpsem info Rabajooksu kohta on koduleheküljel www.rabajooks.ee.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.