"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Mupo noortele: tehke usinalt koolitööd, püsige kodus ja ärge hängige kaubanduskeskustes (0)
17. märts 2020
Albert Truuväärt

"Mupo inspektorid jälgivad kaubanduskeskuste ja mänguväljakute juurde kogunevate noorte tegevust," ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere.

Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti patrulli töö jätkub tavapäraselt: enamik väljakutseid on endiselt seotud valesti parkimisega. Piletipatrulli inspektorid on suunatud tavapatrulli koosseisu. Suuremat tähelepanu pööratakse noorte kogunemistele kaubanduskeskustes ja mänguväljakutel.

“Mupo inspektorid jälgivad kaubanduskeskuste ja mänguväljakute juurde kogunevate noorte tegevust. Rõhutame, et haigusviiruse nakatumise vältimiseks ei soovitata noortel koguneda. Väljas võib liikuda vabas looduses ja kohtades, kus inimeste kontsentratsioon on väike. Jalgpall, korvpall ja muud meeskonnamängud peavad aga ootama oma aega – loodame, et see tuleb üsna pea,” ütles Toompere.

“Te kõik saate anda oma panuse viiruse leviku vähendamisse. See ei ole raske – järgige terviseameti soovitusi, tehke usinalt oma koolitööd ja ärge hängige suuremates gruppides mööda linna. Nii aitate riigi toimimisele ja meie kõigi tervisele kaasa kõige paremini. Nüüd on see aeg kui vanemad ei tohiks seada noortele nutipiiranguid ilma muud tegevust välja pakkumata”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.