"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eurovisiooni lauluvõistlus jääb ära esimest korda 64 aasta jooksul (0)
18. märts 2020
Scanpix

Uku Suviste, kes võitis Eesti Laul 2020, jääb Eurovisioonil vahele - järgmisel aastal esindab Eestit Eesti Laul 2021 võitja. 

Eurovisiooni 2020. aasta lauluvõistlus Hollandis Rotterdamis jääb ära, vahendas BNS Euroopa Ringhäälingute Liitu (EBU). “Peame kahetsusega teatama Eurovisiooni 2020. aasta Rotterdami lauluvõistluse ärajäämisest,” ütlesid võistluse korraldajad.

“Kahjuks nii on ja järgmine aasta tuleb uus lauluvõistlus,” vahendas ERR Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahulat, et Eesti Laul 2021 võitja on see, kes siis Eurovisioonile siirdub. “Keegi ei lähe poolteist aastat hiljem üritusele samade lauludega, see pole enam uus lugu.”

Eurovisioon on järjekordne suur kultuuriüritus, mis koroonapandeemia tõttu ära jääb. Võistluse finaal pidanuks toimuma 16. mail, poolfinaalid 12. ja 14. mail.

EBU teatel arutatakse Rotterdamiga võimalust viia võistus läbi järgmisel aastal. Osa saavad võtta kõik selleks aastaks kavandatud riigid, kuid veel ei ole selge, kas samade lauludega, kirjutab Briti ajaleht The Guardian.

Eurovisiooni lauluvõistlus jääb ära esimest korda 64 aasta jooksul.

EBU teatel arutatakse Rotterdamiga võimalust viia võistlus läbi järgmisel aastal. Osa saavad võtta kõik selleks aastaks kavandatud riigid, kuid veel ei ole selge, kas samade lauludega, kirjutab Briti ajaleht The Guardian.

Eurovisiooni lauluvõistlus jääb ära esimest korda 64 aasta jooksul. Üheksale erinevale üritusele, seal hulgas finaali, oodati ühtekokku 65 000 inimest.

Euroopa on nüüd muutunud COVID-19 viiruspandeemia keskmeks, ületades juba Aasia numbrid. Hollandis on registreeritud 2051 nakatunut, 58 inimest on surnud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.