"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
TALLINNA LINNAPEA OTSESAATES! Vaata täna õhtul kell 22.30 TV3 (0)
18. märts 2020

Linnapea Mihhail Kõlvart vastab otse-eetris linnaelanike küsimustele TV3 otse-saates "Tallinna kodanikud" täna kl 22.30.

“”Tallinna kodanike” näol on tegemist debatisaatega, mille teemasid dikteerib elu ise,” lausus saatejuht Mihkel Raud. “Räägime saates sellest, mis Tallinna inimeste meeli parajasti erutab. Kutsume kohale inimesi, kellel on käsitletava teema suhtes kirglikud ja üksteisele vastanduvad seisukohad. Eks siis algab arutelu ja loodetavasti on saate lõpuks nii esinejad kui ka televaatajad natuke targemad. Minu osa on debatti juhtida ja hästi jälgitavana hoida, aga kandev roll jääb saatesse rääkima kutsutud inimestele.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.