Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Tallinna Keskraamatukogu ootab kõnesid, et lastele raamatuid ette lugeda (0)
24. märts 2020
Tallinna Keskraamatukogu

Alates 23. märtsist kuni 1. maini loevad raamatukoguhoidjad lastele ette raamatuid telefoni, Skype´i ja Facebook'i vahendusel. Raamatukogu soovib sellega pakkuda tuge lapsevanematele, kes on kodukontoris ning tahaksid samal ajal leida lastele harivaid ja haaravaid tegevusi.

Individuaalne kõne aitab hoida lapse huvi ja muuta ettelugemiskogemus just tema vajadustele vastavaks. Soovi korral saab laps harjutada lugemist hoopis raamatukoguhoidjale ette lugedes.

Raamatukoguhoidjad ootavad kõnesid argipäevadel kell 10-16. Keskraamatukogu lastelehel www.keskraamatukogu.ee/lasteleht saab tutvuda kampaanias osalevate raamatukoguhoidjatega ja etteloetavate raamatute valikuga, sealt leiab ka vajalikud juhised ja kontaktid. Ettelugemine on tasuta (telefoniga helistamisel sõltub kõne hind helistaja telefonioperaatorist ja teenusepaketist). Iga ettelugemine kestab kuni pool tundi ja videokõne puhul näitab raamatukoguhoidja raamatust ka pilte. Kui raamat jääb põneva koha peal pooleli, on alati võimalik järgmisel päeval uuesti helistada.

Lisainfo Tallinna Keskraamatukogu laste- ja noorteteenindusest e-posti aadressil: laste@tln.lib.ee.

Palume kannatlikkust, kui liinid on hõivatud, ning soovitame proovida mõne aja pärast uuesti.

Tallinna Keskraamatukogu kutsub ka teisi raamatukogusid üle Eesti kampaanias osalema. Kuigi raamatukogud on eriolukorra ajal reeglina külastajatele suletud, tasub kindlasti jälgida infot ja tutvuda erinevate tegevuste ja võimalustega, mida raamatukoguhoidjad pakuvad lugejatele sel perioodil e-kanalite kaudu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.