"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Terviseamet noortele: kaitskem üksteist – ärge külastage oma vanavanemaid (0)
27. märts 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

"Ees on laupäev ja pühapäev, palun ärge minge oma vanavanematele külla – haiguse laine ei ole veel jõudnud haripunkti ning olukord võib minna halvemaks," kutsus sotsiaalministeeriumi tervishoiuvõrgu juht Heli Paluste noori üles vastutustundlikult käituma, et riskigruppi kuuluvate inimeste tervist kaitsta.

Paluste pöördus kõikide noorte inimeste poole, pannes neile südamele, et nad ei läheks eelseisval nädalavahetusel külla oma vanavanematele.

Terviseameti staabis esmatasandi abi korralduse eest vastutav sotsiaalministeeriumi tervishoiuvõrgu juht Paluste rõhutas, et haigestumiste laine ei ole kindlasti kõrgpunktis ning eakaid inimesi tuleb kindlasti koroonaviiruse eest kaitsta, vahendas BNS. 

Kokku on Eestis tehtud 8121 koroonaviiruse testi, millest 575 on osutunud positiivseks. Neljapäeva õhtuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 40 patsienti, neist seitse on intensiivravil ning kriitilises seisus. Haigusest on tervenenud 11 inimest ning surnud üks. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.