"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kutseliidu juht rõhutas meedikutele tervena püsimise vajadust (0)
02. aprill 2020

Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu president Iivi Luik tunnustas koroonaviiruse vastases võtluses eesliinil olevaid meditsiinivaldkonna töötajaid ning rõhutas nende tervena püsimise vajadust.

Iivi Luik tunnustas kõiki meditsiinivaldkonna töötajaid nagu arste, õdesid, hooldajaid, bioanalüütikuid, radioloogiatehnikuid, ämmaemandaid,kiirabi ja kõiki teisi, kes otse või kaudselt on eriolukorras tööpostil.

Luik tõi välja kriisi mõju tervishoiutöötajate vaimsele tervisele ning kutsus üles raskes olukorras jagama positiivset: “Kutsun üles koguma positiivseid emotsioone ja neid igapäevaselt üksteisega jagama. Täna on kokkuhoidmine eriti oluline, sest see annab meile jõudu koos keerulisest ajast läbi tulla,” ütles ta pöördumises.

Luik rõhutas tervishoiutöötajate tervena püsimise olulisust. “Tänasel päeval on kõik eesliinil töötavad inimesed viirusest ohustatud. Haigestuda ei tohi, kuna meie meditsiinis töötavate inimeste arv on loetud ja lisavägi puudub – seega on iga inimese panus  väga suure tähtsusega. Me saame aidata ainult siis, kui oleme ise terved. Sellepärast palume kõikidel inimestel meie ümber olla mõistvad, kannatlikud ja pidada kinni kehtestatud korrast.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.