“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
ADER: Kaksikute sünni ajal ei saa minna naisega kaasa (1)
06. aprill 2020
Scanpix

"Toidupoes hoian kindlasti nõutud vahemaad, mul on kaasas desinfitseerimisvahend ja puhastan sellega ostukäru käepideme," rääkis kulturist Argo Ader sellest, kuidas tema eriolukorra ajal toime tuleb.

“Meie perre sünnivad juulis kaksikud ja minu kõige suurem hirm on see, et äkki pole selleks ajaks eriolukord lõppenud ja ma ei saa minna sünnitusele kaasa,” põhjendas Ader, et kaksikute sünd on ju midagi erakordset. “Võib vaja minna keisrilõiget ja see on abikaasale väga raske.”

Tema hinnangul on praegune olukord raske kõigile. “Nii eakatele kui ka üksik-emadele, kes peavad laste eest hoolitsema ja rahaga välja tulema. Tean mitut vanurit, kes ei karda niivõrd viirust kui üksindust. Keegi neil enam külas ei käi.”

“Toidupoes hoian kindlasti nõutud vahemaad, mul on kaasas desinfitseerimisvahend ja puhastan sellega ostukäru käepideme,” lisas Ader, et näomaski ta veel ei kasuta. “Olen soetanud koju päris palju varusid. Läksin esimese hullusega kaasa ja ostsin purgitoite, patareisid jne.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

uskmatu-toomas
10. apr. 2020 08:33
Vot see on tõeline mure !