"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Algavad Mustamäe linnaosa kvartalisiseste teede taastusremonttööd (0)
06. aprill 2020
Mustamäe LOV

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel alustatakse käesoleval nädalal Mustamäe linnaosa kvartalisiseste teede taastusremonttöödega.

“Käesoleval aastal korrastatakse Mustamäe linnaosa kvartalisiseseid sõidu- ja kõnniteid ca 25 000 ruutmeetri ulatuses,” ütles Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. “Kvartalisiseste teede taastusremonttööde mahus uuendatakse teede asfaltkate, vahetatakse lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevud.”

“Esimesena võetakse ette Ehitajate tee 35, Ehitajate tee 37 ja Ehitajate tee 37a esised teed,” rääkis Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, “mis tähendab seda, et uuendatakse sõiduteed, lahendatakse sajuvee küsimus, paigaldatakse kõnniteedele uued äärekivid, kaevupäised vahetatakse “ujuvat tüüpi” kaevupäiste vastu jne. Palume liiklejatel järgida ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid ning leida remonttööde ajaks oma sõidukile uus parkimiskoht. Tahaks siinkohal uuesti üle korrata, et lähim vabade kohtadega parkla asub Akadeemia tee 30a kinnistul – palun seda kasutada!

Mustamäel on tänavu kvartalisiseste teede ehituse peale planeeritud 1,3 miljonit eurot, on heameel tõdeda, et meie liiklusolud paranevad taas tuntavalt!”

Lisaks korrastatakse Mustamäel käesoleval aastal E. Vilde tee 79 tagune jalgtee, Sõpruse pst 247 kuni J. Sütiste tee 28 vaheline kõnnitee, E. Vilde tee 138 esine tee, Akadeemia tee 56 sisehoovi kõnnitee, E. Vilde tee 119 esine tee, Ehitajate tee 45a ja E. Vilde tee 119 vaheline tee, E. Vilde tee 121a-125 esine tee, Sõpruse pst 231 ja 227 esised teed, Retke tee 22 kuni 28 kõnnitee, E, Vilde tee 90-96 vaheline tee, A. H. Tammsare tee 131 esine ja tagune tee, A. H. Tammsaare tee 123 ja 125 esised teed, J. Sütiste tee 33 esine tee, E. Vilde tee 141 esine tee, J. Sütiste tee 39; 41 ja 43 esised teed, J. Sütiste tee 29-39 vaheline tee, A. H. Tammsaare tee 119 ja 127 juurdepääsud, E. Vilde tee 88 esine tee ning Ehitajate tee 66; 68; 74 ja 86 esised teed.

Ehitustöid teostab AS TREF Nord. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on august 2020.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.