"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Märtsis sattus kainestusmajja 587 isikut (0)
06. aprill 2020
Scanpix

Märtsis viis politsei Tallinnas kainestusmajja kainenema 587 inimest, kellest 77 olid naised. Teiste riikide kodanikke oli kainenemas 28 - üks Austraaliast, üks Moldovast, kaks Venemaalt, kaks Somaaliast, neli Lätist, kuus Ukrainast ja 12 Soomest. 

Veebruaris sattus Tallinnas kainestusmajja kainenema 498 inimest, neist  55 olid naised. Teiste riikide kodanikke oli kainenemas 35 – üks Hollandist, üks Venemaalt, üks Rootsist, üks Rumeeniast, üks Norrast, kaks Lätist, kolm Ukrainast, neli Leedust ja 18 Soomest. 

2018. aastal paigaldati kainestusmaja kõigisse kahekümnesse kambrisse ka kaamerad, et tagada efektiivsemalt kainestusmajja toodud joobes isikute turvalisust ja jälgida nende tervislikku seisundit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.